Övernattning JA Hotel
Dubbelsäng Hotell

Ditt boende i Karlskrona

Se våra rum och boka din vistelse på JA Hotel i Karlskrona!

Standard Single

Våra charmiga enkelrum är funktionellt och bekvämt inredda med en god arbetsyta och nyrenoverade badrum. Rummen har dessutom klimatanläggning/AC.

Läs Mer

Standard Queen

Våra standard queen rum är möjligheternas rum och passar såväl ensamresenär som par. Rummen har allt du behöver för att resa i jobbet men även för att kunna ha en bekväm vistelse om du reser privat. Rummen har nyrenoverade badrum och klimatanläggning/AC.

Läs Mer

Standard Double

Våra standard dubbelrum är rymliga och ombonade med en kingsize säng eller två 90-sängar som står tillsammans. Det här rummet passar bra för såväl par som ett kompisgäng då vissa av rummen har anslutande rum. Rummen har nyrenoverade badrum och klimatanläggning/AC.

Läs Mer

Superior Double

Våra superior dubbelrum är våra större rum som är charmigt inredda. Med dess bekväma sängar som säkerställer en god natts sömn passar rummet för de nyförälskade paret precis som affärsresenären. Rummen har nyrenoverade badrum och klimatanläggning/AC.

Läs Mer

Deluxe Double

Våra deluxerum är våra största rum som har det där lilla extra för dig som vill lyxa till det under din vistelse. Rummen har en egen soffdel och morgonrock och tofflor att låna ingår när man bokar det här rummet. Rummen är nyrenoverade och har klimatanläggning/AC.

Läs Mer
Pin ikon

Upptäck komfort kombinerat med bekvämlighet på vårt vackert inredda hotell i centrala Karlskrona

säng ikon

Njut i våra komfortabla rum med helrenoverade badrum och luftkonditionering.

Wifi ikon

Anslut till hotellets höghastighets-WIFI och TV

Ej rökning ikon

Alla våra rum är rökfria