Entré JA Hotel Karlskrona

Hälsa & Säkerhet

Håll dig säker på JA Hotel Karlskrona

Kära gäster och vänner,


Du och våra medarbetares välbefinnande är viktigare för oss än någonsin. Vårt mål är att garantera en oförglömlig och avkopplande vistelse här på JA Hotel i centrala Karlskrona.

Våra gästers och medarbetares säkerhet är avgörande för oss. Vi kommer att fortsätta fokusera på säkerheten så länge det behövs för att se till att du kan ha en trevlig och säker vistelse på JA Hotel i Karlskrona.


Vi har implementerat policys för att hålla våra gäster och personal säkra. Dessa policys är avsedda att begränsa personlig kontakt och följa riktlinjerna för social distansering.

  • Vi ber alla gäster att hålla social distansering på 1 meter mellan sig själva och personalen - om du behöver prata med oss personligen vill vi att du håller minst 1 meters avstånd.
  • Om du önskar att vi inte utför någon städning under din vistelse, vänligen informera personalen vid incheckning. Vi kan också lämna extra handdukar och andra viktiga föremål utanför ditt rum på begäran.
  • Inför din ankomst, alla delar av ditt rum är sanerade, inklusive fjärrkontroller, dörrhandtag, etc. Hotellet är bemannat 24 timmar om dygnet och vi är här för att hjälpa dig. Ring receptionen om du behöver hjälp. 
  • Vi utför frekvent städning i områden med hög trafik som lobby, entrédörrar, hiss, reception, konferensrum och restaurangområden.
  • Våra gästers och personals välbefinnande är vår högsta prioritet. Vi kommer att fortsätta att ge dig uppdateringar vid behov.
  • Tveka inte att kontakta oss via e-post om du har några frågor om våra hygienåtgärder.
  • Hitta aktuell information om coronaläget i Sverige här. Folkhälsomyndigheten

Vi är positiva inför framtiden och vi ser fram emot att vara din värd!